Az elmúlt években jelentősen megnőtt a veterán autók iránti érdeklődés. Sokaknak egy gyermekkori álom beteljesülését jelenti egy veteránautó megvásárlása, mások az autók iránti szenvedélyüket teljesítik be, vagy a veteránautós találkozók hangulata ragadja őket magával. Vannak, akik kevesebb érzelemmel, inkább befektetésként gondolnak járműveikre, melyek az idő múlásával egyre értékesebbé válnak.

Igazi gyöngyszemet nyilvánvalóan azok a kis szériában gyártott típusok, limitált sorozatok vagy a prototípusok jelentenek, melyeket a legnehezebb megszerezni. A veteránautók lenyűgöző világa felé mutatott látszólag múlónak tűnő vonzalom egy életen át kitartó szenvedéllyé válhat.

A “veteránok” felújítása jelentősen különbözik a modern járművek javításától és gyakran igényel egyedi megközelítést. A NOVOL szakértői ezért egy olyan termékvonalat fejlesztettek ki, amely a veteránrajongók és restaurálók magas igényeit elégíti ki.

Rengeteg -laboratóriumi tesztekkel is alátámasztott- tapasztalat és a legkorszerűbb technológiák alkalmazása tette a NOVOL-t a veterán autó restaurálás úttörőjévé. Az első, kifejezetten veterán autók felújításához tervezett termékekből álló teljes körű bevonatrendszer: a NOVOL for Classic Car.

 A NOVOL for Classic Car egy olyan műszakilag fejlett termékekből álló termékvonal, amely magas műszaki tartalmú és egyedileg fejlesztett termékekből áll. Ez a tisztítástól, az alváz és a karosszéria korróziógátló alapozásától kezdve magában foglalja a töltőalapozók, alapozók, festékek és lakkok rendszerét is.
                          Bővebb információ képekkel:  Webáruház