JAVÍTÓFÉNYEZÉSI MEGOLDÁSOK

Az elmúlt 30 évben folyamatosan fejlesztjük a fényező szakemberek számára teljes körű megoldást nyújtó autóipari festékrendszerünket. Ennek eredményeként javítótermékek széles skáláját kínáljuk. Kínálatunkban az általános és speciális gittek, bevonatok és akril töltőalapozók mellett segédanyagok teljes köre is szerepel.

Ezáltal válik lehetővé számunkra, hogy a korszerű fényezőműhelyek részére a hatékonyságukat növelő megoldásokat szállítsunk.

GARANTÁLT MINŐSÉG ISO 9001:2008

A NOVOL-nál partnereink elvárásai az elsődlegesek: a termékeink előállításához felhasznált kiváló minőségű anyagok biztosítják a magas mechanikai és kémiai ellenállóságot, valamint a kiváló tapadást és a korrózió elleni védelmet. Ez a tudás ügyféltapasztalatokon és független laboratóriumok kutatási eredményein alapul. Számunkra a minőség a legfontosabb. ISO 9001:2008 minőségi ellenőrzési rendszerünknek köszönhetően Európában, Ázsiában és Afrikában értékesített termékeink minősége állandó. Kizárólag gondosan kiválasztott beszállítóktól származó, már bizonyított alapanyagokat használunk fel a gyártási folyamat során. Ennek eredményeként a NOVOL termékek kiváló minőséget biztosítanak, versenyképes áron.

További információért kérjük, látogasson el honlapunkra: novol.pl

MŰSZAKI TÁMOGATÁS
Értékesítőink és technikusaink professzionális műszaki háttértámogatást biztosítanak a NOVOL termékek alkalmazásához. Szakembereink költségoptimalizásási javaslatot tesznek és megválaszolják az ipari bevonatokkal kapcsolatban felmerülő műszaki kérdéseket is. A tanácsadás mellett teljes körű termékismereti és alkalmazástechnikai képzéseket is tartunk a kiválóan felszerelt komorniki NOVOL Képzési Központban.

NOVOL KÖRNYEZETVÉDELEM

A globális környezetvédelmi trendeknek megfelelően, a NOVOL résztvevője „Responsible Care” (Felelős Gondoskodás) programnak. Ez egy lépés ISO 14001: 2004 környezetvédelmi minőségbiztosítási rendszer felé. Termékeink döntő része megfelel a 2004. április 21-i, illékony szerves vegyületek (VOC) felhasználását korlátozó 2004/42/CE EU direktívának.

 

Bővebb információ képekkel: Webáruház