A Spectral rendszer több termékvonalat is tartalmaz, így a fényezői igényeket széleskörűen kielégíti.

SPECTRAL WAVE                                 

A Spectral WAVE 2.0 egy korszerű diszperziókon és a legújabb pigmenttechnológiákon alapuló vizes bázislakk rendszer. A rendszerben tárolt receptúrákból több tízezer direkt, metál és gyöngyház szín keverhető ki, az egyedi színek száma pedig gyakorlatilag végtelen. A Spectral WAVE 2.0 rendszer nem igényel nagy és költséges keverőgépet. Az adott színhez szükséges összetevőket használat előtt, kézzel kell összerázni. Nedves-nedves eljárásban is alkalmazható, ami jelentősen csökkenti a munkához szükséges időt, a kiváló fedőképesség pedig további megtakarításokat tesz lehetővé a csökkenő anyagigénynek köszönhetően.

SPECTRAL BASE 2.0

Pillanatnyilag a legújabb és legmodernebb keverőrendszer a világon! Kézzel fújt kártyarendszerrel és nem csak lépést tartva, de felkészülve az elkövetkezendő 10 évben az autógyártók új és extrém színeinek reprodukálására. A 3-rétegű gyöngyház színek eztán 2-rétegben is megoldhatóak, ezáltal jócskán kiadósabb és takarékosabb a többi rendszernél.

SPECTRAL 2K

A Spectral 2K egy kétkomponensű, egyrétegű akril fedőlakkrendszer. A tárolt receptúrák alapján az edző hozzáadásával felhasználásra kész festékek állíthatóak elő.

A Spectral rendszerekben ajánlott szürke töltőalapozók további anyagmegtakarítást jelentenek. A megfelelő szín kiválasztását a NOVOL saját fejlesztésű számítógépes receptúrái és color-boxai segítik. A Spectral WAVE és Spectral BASE termékek esetén kromatikus elrendezésű, míg a Spectral 2K termékek esetén autómárka szerinti rendben.

A Spectral rendszert kiegészítők sora teszi teljessé, melyek segítségével a fényező a technológia teljes potenciálját kihasználhatja: gittek, töltőalapozók, hígítók, lemosók, edzők, valamint a műanyag fényezéshez szükséges adalékok és fedőlakkok. Minden Spectral adalék megfelel a 2004/42/EC VOC direktívának.

             Bővebb információ képekkel: Webáruház