fbpx

Rólunk

Olvassa el, a Novomix Color Kft. történetét!

Cégünk 2003-ban alakult, elsősorban a lengyel Novol (www.novol.pl) gyár termékeinek magyarországi forgalmazására. Kínálatunkban minőségi gittek, füllerek, lakkok, segédanyagok biztosítják a fényezőműhelyek hibamentes működését.

A Novol festék rendszer felkészült az elkövetkező évek új autóinak színhű javítására, legyen az 2K akril, vizes vagy oldószeres bázisú. Ipari festék rendszerünk rendkívül széles skálán mozog:  keverünk poliuretán, akril és alkid kötőanyagú ipari bevonatokat matt, selyemfényű és magasfényű változatban. DTM (direct to metal) rendszerünk alapozó és fedő festék egyben, tehát csak egy munkamenetet igényel.

Világ elsőként a Novol adta ki a teljes,(alaptól a befejezésig)veterán autó javító rendszert CLASSIC CAR néven, melyre élettartam garanciát ad. Újdonság Cobra nevű termékünk, mely két komponensű poliuretán. Küszöbök, kerékjáratok, terepjárók tartósan igénybe vett részeinek védelmére szolgál. Fekete és színezhető változatban kapható.

Alapelvünk, hogy jó végeredményt csak minőségi anyagok, korszerű technológia és hozzáértés együttese biztosítja.

Szakmai múltunk a számok tükrében

1

termék
A WEBSHOPBAN

1

éve vagyunk
A PIACON

1

elégedett
VISZONTELADÓ

Kapcsolat

Ha szeretne velünk kapcsolatba kerülni, írjon nekünk üzenetet, vagy hívjon minket telefonszámaink egyikén.

Webshop

Amennyiben érdeklődik az általunk forgalmazott termékek iránt, mindenképp látogassa meg webshopunkat, és válassza az Önnek legideálisabb terméket!

A webshop átalakítás alatt!

Hamarosan elérhető lesz a Novomix új webshopja. Addig is minden rendelést e-mailben és telefonon fogadunk!

Keressen minket bizalommal, állunk rendelkezésére!