fbpx

Termékek

Tekintse meg kiemelkedő termékeinket!

A NOVOL gyár termékek széles körét értékesíti Nyugat- és Kelet-Európában, Ausztráliában, Új-Zélandon, a Közel-Keleten és Afrikában. Tíz gyártósoron, több mint 1.300 különböző terméket gyárt. A gyártás és raktározás 17.000 négyzetméteren zajlik, az éves kibocsátás meghaladja a 18.200 tonnát, amelyből 13.000 tonna kerül exportra.

Válassza ki melyik termékről szeretne olvasni!

Kérdése van a termékeket illetően?

Hívjon minket: +36 20 364 5005

Industrial

Poliészter gittek, epoxi alapozók, töltőalapozók, speciális alapozók (reaktív, vízbázisú, és alkid bázisú) és fedőlakkok autóipari felhasználásra is szánt csoportja. Kiegészítő anyagokkal kombinálva az INDUSTRIAL termékek könnyű felhordást és a gyors száradás biztosítanak. Ez az új termékcsalád hatékony és költségtakarékos megoldást kínál gyáregységek és “javító” központok számára is. A rendszer összetevőinek együttes használata magas minőségű végeredményt és a tartós korrózió elleni védelmet garantál.

Spectral

A Spectral rendszer több termékvonalat is tartalmaz, így a fényezői igényeket széleskörűen kielégíti.

SPECTRAL WAVE: A Spectral WAVE 2.0 egy korszerű diszperziókon és a legújabb pigmenttechnológiákon alapuló vizes bázislakk rendszer. A rendszerben tárolt receptúrákból több tízezer direkt, metál és gyöngyház szín keverhető ki, az egyedi színek száma pedig gyakorlatilag végtelenA Spectral WAVE 2.0 rendszer nem igényel nagy és költséges keverőgépet. Az adott színhez szükséges összetevőket használat előtt, kézzel kell összerázni. Nedves-nedves eljárásban is alkalmazható, ami jelentősen csökkenti a munkához szükséges időt, a kiváló fedőképesség pedig további megtakarításokat tesz lehetővé a csökkenő anyagigénynek köszönhetően.

SPECTRAL BASE 2.0: Pillanatnyilag a legújabb és legmodernebb keverőrendszer a világon! Kézzel fújt kártyarendszerrel és nem csak lépést tartva, de felkészülve az elkövetkezendő 10 évben az autógyártók új és extrém színeinek reprodukálására. A 3-rétegű gyöngyház színek eztán 2-rétegben is megoldhatóak, ezáltal jócskán kiadósabb és takarékosabb a többi rendszernél.

SPECTRAL 2K: A Spectral 2K egy kétkomponensű, egyrétegű akril fedőlakkrendszer. A tárolt receptúrák alapján az edző hozzáadásával felhasználásra kész festékek állíthatóak elő.

A Spectral rendszerekben ajánlott szürke töltőalapozók további anyagmegtakarítást jelentenek. A megfelelő szín kiválasztását a NOVOL saját fejlesztésű számítógépes receptúrái és color-boxai segítik. A Spectral WAVE és Spectral BASE termékek esetén kromatikus elrendezésű, míg a Spectral 2K termékek esetén autómárka szerinti rendben. A Spectral rendszert kiegészítők sora teszi teljessé, melyek segítségével a fényező a technológia teljes potenciálját kihasználhatja: gittek, töltőalapozók, hígítók, lemosók, edzők, valamint a műanyag fényezéshez szükséges adalékok és fedőlakkok. Minden Spectral adalék megfelel a 2004/42/EC VOC direktívának.

Professional

JAVÍTÓFÉNYEZÉSI MEGOLDÁSOK
Az elmúlt 30 évben folyamatosan fejlesztjük a fényező szakemberek számára teljes körű megoldást nyújtó autóipari festékrendszerünket. Ennek eredményeként javítótermékek széles skáláját kínáljuk. Kínálatunkban az általános és speciális gittek, bevonatok és akril töltőalapozók mellett segédanyagok teljes köre is szerepel. Ezáltal válik lehetővé számunkra, hogy a korszerű fényezőműhelyek részére a hatékonyságukat növelő megoldásokat szállítsunk.

GARANTÁLT MINŐSÉG ISO 9001:2008
A NOVOL-nál partnereink elvárásai az elsődlegesek: a termékeink előállításához felhasznált kiváló minőségű anyagok biztosítják a magas mechanikai és kémiai ellenállóságot, valamint a kiváló tapadást és a korrózió elleni védelmet. Ez a tudás ügyféltapasztalatokon és független laboratóriumok kutatási eredményein alapul. Számunkra a minőség a legfontosabb. ISO 9001:2008 minőségi ellenőrzési rendszerünknek köszönhetően Európában, Ázsiában és Afrikában értékesített termékeink minősége állandó. Kizárólag gondosan kiválasztott beszállítóktól származó, már bizonyított alapanyagokat használunk fel a gyártási folyamat során. Ennek eredményeként a NOVOL termékek kiváló minőséget biztosítanak, versenyképes áron.

MŰSZAKI TÁMOGATÁS
Értékesítőink és technikusaink professzionális műszaki háttértámogatást biztosítanak a NOVOL termékek alkalmazásához. Szakembereink költségoptimalizásási javaslatot tesznek és megválaszolják az ipari bevonatokkal kapcsolatban felmerülő műszaki kérdéseket is. A tanácsadás mellett teljes körű termékismereti és alkalmazástechnikai képzéseket is tartunk a kiválóan felszerelt komorniki NOVOL Képzési Központban.

NOVOL KÖRNYEZETVÉDELEM
A globális környezetvédelmi trendeknek megfelelően, a NOVOL résztvevője „Responsible Care” (Felelős Gondoskodás) programnak. Ez egy lépés ISO 14001: 2004 környezetvédelmi minőségbiztosítási rendszer felé. Termékeink döntő része megfelel a 2004. április 21-i, illékony szerves vegyületek (VOC) felhasználását korlátozó 2004/42/CE EU direktívának.

Classic car

Az elmúlt években jelentősen megnőtt a veterán autók iránti érdeklődés. Sokaknak egy gyermekkori álom beteljesülését jelenti egy veteránautó megvásárlása, mások az autók iránti szenvedélyüket teljesítik be, vagy a veteránautós találkozók hangulata ragadja őket magával. Vannak, akik kevesebb érzelemmel, inkább befektetésként gondolnak járműveikre, melyek az idő múlásával egyre értékesebbé válnak.

Igazi gyöngyszemet nyilvánvalóan azok a kis szériában gyártott típusok, limitált sorozatok vagy a prototípusok jelentenek, melyeket a legnehezebb megszerezni. A veteránautók lenyűgöző világa felé mutatott látszólag múlónak tűnő vonzalom egy életen át kitartó szenvedéllyé válhat. A “veteránok” felújítása jelentősen különbözik a modern járművek javításától és gyakran igényel egyedi megközelítést. A NOVOL szakértői ezért egy olyan termékvonalat fejlesztettek ki, amely a veteránrajongók és restaurálók magas igényeit elégíti ki.

Rengeteg -laboratóriumi tesztekkel is alátámasztott- tapasztalat és a legkorszerűbb technológiák alkalmazása tette a NOVOL-t a veterán autó restaurálás úttörőjévé. Az első, kifejezetten veterán autók felújításához tervezett termékekből álló teljes körű bevonatrendszer: a NOVOL for Classic Car. A NOVOL for Classic Car egy olyan műszakilag fejlett termékekből álló termékvonal, amely magas műszaki tartalmú és egyedileg fejlesztett termékekből áll. Ez a tisztítástól, az alváz és a karosszéria korróziógátló alapozásától kezdve magában foglalja a töltőalapozók, alapozók, festékek és lakkok rendszerét is.

Extreme

COBRA: COBRA Truck Bedliner – 2K poliuretán gyanta alapú texturált védőbevonat. Rendkívüli nagy mechanikai szilárdság jellemzi, karc és oldószerálló. Ellenáll az extrém időjárási viszonyoknak, a benzinnek, olajnak, víznek és sónak. Hangszigetelő és hangtompító .Csúszásgátló adalékkal vegyíthető. Feketében és színezhető változatban kapható. SPECTRAL 2K vagy SPECTRAL BASE ajánlott a színezéséhez 1dl/doboz arányban. Kiválóan alkalmas terepjárók, vadász-erdőjáró autók, platók, alvázak festésére. Struktúr adalékkal ellátott változata a Cobra Superior, ami nagyobb felületek fényezésére lett kifejlesztve, könnyebb vele szép, csík mentes felületet elérni.

STP: Az STP FLEX, egy korszerű, rugalmas, szórható varrattömítő család.